Siirry sisältöön

Tervetuloa Rauhanturvaajan Tukikohtaan!

Haminassa, Suomen vanhimmassa edelleen toiminnassa olevassa varuskuntakaupungissa sijaitseva Wanha Veteraani, rauhanturvaamisen ja veteraanityön perinnekeskus on kokemisen arvoinen kokonaisuus. Täällä voit nähdä ja kokea samassa paikassa jotain sellaista, mitä muualla ei ole.

Perinnekeskuksen perusnäyttely vuosittain vaihtuvine erikoisteemanäyttelyineen, löylyttely tukikohdan kompaktissa saunassa, makeat unet autenttisissa rauhanturvaajien majoitustiloissa ja messiravintolan antimet tarjoavat sinulle ja ryhmällesi ainutlaatuisen sotilaskulttuuria henkivän elämyksen. Ja mikä parasta; kaikki tämä samassa pihapiirissä historiallisessa kasarmimiljöössä, aivan Haminan varuskunnan pääportin kupeessa.

Eikä matkaa maailmanluokan pikkukaupungin muihin nähtävyyksiinkään ole kuin muutama sata metriä. Sata metriä on myös messin ikkunasta ja patiolta näkyvän maailman suurimman Suomenlipun sinivalkoisen tangon korkeus.

Kun tarvitset kokous- tai koulutustiloja, majoitusta, ruokailuja, saunaa, opastuspalveluja tai muita aktiviteetteja, ota yhteyttä joko soittamalla tai sähköpostilla. 

Wanhan Töpinä Oy valmiina palvelukseen!